Vilkår og Betingelser

 1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
 2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizza Chianti har brug for at komme i kontakt med dig.
 3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
 4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
 5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizza Chianti i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte PizzaChianti.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
 6. Pizza Chianti påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizza Chianti forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
 7. Pizza Chianti eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizza Chianti kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizza Chianti påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Altid super god service, hurtig levering eller hurtigt klar til afhentning. Manden er i verdensklasse, og smager helt fantastisk. Det kan anbefales at købe sine pizzaer her.
Skrevet af: Anette   |   
lørdag, 1 oktober 2016 kl. 21:46
Hej Chianti Jeg vil høre om i har lavet jeres opskrift om på jeres dej i resturanten de sidste to gange jeg har fået via hungry.dk har vi været skuffet over dejen. den mangler smag og er kedelig så hvis i har ændret den så venligst lav den gamle igen. hvis ikke så overvejer vi at finde et andet Pizziaria, kedeligt efter 15 år hvor vi kun har bestilt fra jer. Hilsen Syvhøjevej 160
Skrevet af: Morten Rene' Rasmussen   |   
fredag, 13 september 2019 kl. 21:48
Vi modtager følgende betalingskort
Dankort eDankort JCB Mastercard Visa Visa Elektron

Kontakt os

 • Pizza Chianti
  Odensevej 82 A, 5260 Odense S
 • Telefon: 66 13 31 30
 • E-mail: kontakt os